Intrebari frecvente


Intrebari frecvente

Cum adaug un anunt gratuit?

Este foarte simplu, apasa butonul portocaliu Adauga anunt gratuit, din coltul din dreapta sus a oricarei pagini si urmeaza pasii mentionati. Publicarea anunturilor se face prin creearea unui cont de utilizator.

Cum creez un cont Romevo.ro?

Apasa butonul "Creeaza cont", de aici sunt 3 modalitati de a creea un cont Romevo.ro:

1. Prima varianta este creearea unui cont nou de utilizator, introducand datele reale in formularul afisat. Date necesare: Nume, adresa de mail, numar de telefon, parola. Dupa introducerea datelor se va apasa butonul "Creeaza cont", urmand ca in a doua pagina sa introduci codul de verificare pe care l-ai primit prin SMS. Verificarea numarului de telefon este necesara pentru a evita publicarea anunturilor cu numere de telefon false.

2. Apasa butonu; "Continua cu Facebook", pagina te va redirectiona catre pagina de facebook pentru introduce datele de autentificare Facebook. Dupa introducerea datelor de autentificare Facebook, vei fi redirectionat spre Contul tau Romevo.ro.

3. Apasa butonu; "Continua cu Google", pagina te va redirectiona catre pagina de facebook pentru introduce datele de autentificare Google. Dupa introducerea datelor de autentificareGoogle, vei fi redirectionat spre Contul tau Romevo.ro.

Cat costa publicarea unui anunt?

Publicarea unui anunt este 100% gratuita si asa va ramane pentru totdeauna, iti garantam acest lucru. Poti adauga anunturi nelimitate, nu exista si nu va exista un prag limita pentru publicarea anunturilor gratuite. 

Daca public un anunt, voi primi mesaje de tip SPAM pe adresa mea de mail?

Absolut deloc! Adresa ta de mail este in siguranta, nu este si nu va fi facuta publica niciodata. Adresa ta de mail nu este vizibila pe site. In plus folosim filtre anti-spam pentru a evita acest aspect. Conectarea la cont se face utilizand numarul de telefon si parola, fara a fi necesar introducerea unei adrese de mail.

Cat timp va ramane anuntul meu pe site?

In general, un anunt este dezactivat dupa 90 luni de zile de pe site. Vei primi o notificare pe mail cu o saptamana inainte ca anuntul tau sa fie dezactivat si a doua notificare in ziua in care expira anuntul. Anuntul se va putea republica si din contul tau de utimizator.

Cum sterg un anunt?

Foarte simplu! Intra in contul tau de utilizator si da click pe Anunturile mele. De aici poti selecta un anunt, mai multe anunturi, sau toate anunturile pentru a le sterge. Apasa butonul Sterge pentru a finaliza procedura.


Asteptam propunerile, sugestile sau problemele tale legate de site pe adresa de mail office@romevo.ro sau utilizand formularul de contact. 

Iti multumim!